XS™ Power Drink, un nou sponsor la triatlonul “Fără Asfalt”

XS™ Power Drink, băutura energizantă de la Amway, este unul dintre sponsorii triatlonului “Fără Asfalt” din weekendul acesta. În acest an, competiția “Fără Asfalt” a ajuns la a cincea ediție și se desfășoară pe traseul 2 Mai – Vama Veche și Hagieni – Albești.

fara9

În acest an, triatlonul “Fără Asfalt” provoacă participanții să înoate 1 kilometru, să parcurgă 33 kilometri pe bicicletă și să alerge 8 kilometri. În 2010, evenimentul “Fără Asfalt” a fost prima competiție off-road de triatlon din România, cu obiectivul de a promova activitățile sportive în aer liber și de a transforma sportul într-un hobby pentru cât mai mulți oameni.

Pentru această ediție, organizatorii estimează un număr de aproximativ 900 de participanți. Se pare Băutura energizantă asigură energie și vitaminizare, îmbunătățind forța fizică și rezistența la efort prelungit, printr-un complex de ingrediente care asigură un echilibru dovedit științific de substanțe nutritive și vitamine, special conceput pentru un stil de viață activ. Băutura nu conține carbohidrați, are doar 5 calorii/doză și, totodată, cuprinde complexul de vitamine B, care ajută la reducerea oboselii.

Baftă tuturor celor care merg către mare la tritalon în weekendul acesta!

 

Previous Post

Dezbatere Adrenallina: Ce facem cu sportul în şcoli?

Next Post

Ce facem cu sportul în şcoli – propuneri & idei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top