Competiţia sportivă Cupa 1 şi-a desemnat elevii câştigători

Cea de-a 13-a ediție Cupa 1, cea mai importantă competiție a sportului școlar din Capitală, și-a desemnat campionii! Dintr-un număr de peste 2000 de elevi care au reprezentat 40 de școli și licee din Sectorul 1, aproape 600 de participanți au fost premiați miercuri, 11 iunie 2014, în cadrul unei festivități demnă de marii campioni, cu multe momente artistice, surprize și concursuri.

Andrei Chiliman la Cupa 1 (2)

Ediția 2014 a Cupei 1 s-a desfășurat între 6 mai și 3 iunie 2014, a însemnat desemnarea titlul de Campion la atletism, baschet, handbal, volei sau fotbal, antrenamente intense, meciuri strânse, mult entuziasm și extrem de multă pasiune pentru sport.

Pe lângă competițiile dedicate micilor sportivi, în acest an, Cupa 1 a sărbătorit pasiunea pentru sport prin intermediul extra competițiilor care au reunit pe același teren echipe inedite. Astfel, pe 4 iunie, comentatorul sportiv Cosmin Cernat a consemnat performanțele obținute în meciul care a adus pe același teren Echipa Profesorilor Cupa 1 vs. Echipa Primăriei Sectorului 1, o competiție desfășurată pentru prima dată în istoria Cupei 1.

Acest meci inedit a fost precedat de o altă competiție antrenantă, care i-a adus împreună pe profesorii de sport din Sectorul 1 și pe părinți, scorul final fiind de 10-9 în favoarea profesorilor. Astfel, prin intermediul acestor competiții, elevii i-au putut vedea pe teren pe cei care joacă un rol important în susținerea pasiunii lor pentru sport.

În paralel cu aceste meciuri s-au desfășurat și competițiile amicale între Campionii Cupa 1 2014 și elevii claselor cu profil sportiv din Sectorul 1, o componentă importantă a proiectului din acest an, prin care câștigătorii vor beneficia de testare la Institutul Național de Cercetare pentru Sport.

Rezultatele complete ale celei de-a 13-a ediții Cupa 1 sunt disponibile pe site-ul oficial www.cupa1.ro și pe www.facebook.com/cupa1.ro.

Cupa 1 este un proiect organizat de Primăria Sectorului 1 în parteneriat cu Asociația Sport pentru Viață, cu sprijinul Institutului Național de Cercetare pentru Sport și al Inspectoratului Școlar Municipal București. Cea de-a 13-a ediție a Cupei 1 este antrenată de Radio ZU. Partenerii media sunt: 220.ro, amdoar18ani.ro, calificativ.ro, amelie.ro, clopoțel.ro, copilul.ro, orașulm.eu, onlinestudent, zileșinopți.ro, referate.ro, rol.ro și studenție.ro.

Previous Post

“Cea mai mare oră de sport”: Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick etc!

Next Post

I AM IRONMAN. Povestea cursei mele de la Oradea: 3 km 800 m înot, 180 km bicicletă, 42 km alergare (I)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top