“Cea mai mare oră de sport”: Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick etc!

Dolce Sport îi invită pe iubitorii de mișcare la cea de-a patra ediție a evenimentului de masă “Cea mai mare oră de sport” și la un cros caritabil la Brașov pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer. Evenimentul este parte a campaniei pro-sănătate “Mișcarea face bine”.

miscarea

Evenimentul, organizat de Dolce Sport împreună SmartAtletic şi GetFit, se va desfășura pe durata a trei zile, primul fiind programat sâmbătă, 14 iunie, în București, parcul “Lumea Copiilor”, între orele 10 – 21. Evenimentul capătă amploare la nivel național, astfel că pe 19 iulie va avea loc și la Brașov, Piața Sfatului. A treia zi a evenimentului este rezervată pentru sâmbătă, 9 august, la Mamaia, piațeta Perla.

Aici e programul complet al distracţiilor!

Ediția de la Brașov a “Celei mai mari ore de sport” va include și un cros caritabil, la care sunt invitați iubitorii de mișcare care doresc să susțină familiile cu copii diagnosticați cu cancer să procure medicamentele necesare. Fondurile obținute din taxa de înscriere, care sunt de 30, respectiv 50 RON în funcție de dificultatea traseului, vor fi donate familiilor celor mici prin intermediul Fundației Romtelecom pentru români.

La “Cea mai mare oră de sport” din București vor avea loc demonstraţii de fitness precum Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick, Rebound AAS, Steel Programs, TotalX30, Strike Zone, Summer Abs, KickBox, Freestyler. Vor fi amenjate și zone pentru boot camp, TRX, cycling, Nordic Walking, fotbal, dar și una pentru carturi cu pedale. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiţi nationali si internationali. 

Previous Post

Ce facem cu sportul în şcoli – propuneri & idei

Next Post

Competiţia sportivă Cupa 1 şi-a desemnat elevii câştigători

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top