Cursa Dunării Călărășene – ciclism la pătrat

Se pare că încep să ajung doar la cursele duble :D, iar Cursa Dunării Călărăşene este una dintre ele. Weekendul ăsta am treabă şi sâmbătă şi duminică: sâmbătă voi parcurge distanţa de la concursul de MTB 56 de kilometri, iar duminică am şoseaua, 100 de kilometri. Nicio diferenţă de nivel, şi la una şi la cealaltă, doar relaxare pe plat, pe cursul Dunării.

pozzz

În această zonă urmeaza a fi amenajate patru trasee cicloturistice și unul de pescuit, accesibile oricărui pasionat de mersul pe bicicletă. Evenimentul face parte din proiectul “Promovarea patrimoniului natural în zona Dunării Călărășene prin ecoturism” și este finanțat prin POP 2007-2013, beneficiarul acestuia fiind Unitatea Administrativ Teritorială – Județul Călărași; organizator este Clubul Sportiv Smart Atletic.

Ziua de vineri, 26 septembrie, este dedicată preluării kiturilor de concurs și ședinței tehnice, dar și unei ture de recunoaștere.

Inscrierea la concurs a fost gratuită, iar locurile limitate. Dap, nu se mai fac înscrieri, dar fiţi pe fază căci organizatorii fac evaluarea celor înscrişi şi e posibil să mai iasă din joben câteva locuri. 

Pentru ultimele noutăți site-ul http://smartatletic.ro/cursadunarii și pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/CursaDunariiCalarasene

Să ne vedem cu bine la mal de Dunăre! Eu una abia aştept să testez acel fish voucher din kitul de concurs 😀

Cursa Dunării Călărășene este un eveniment organizat de smartatletic în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași, în calitate de beneficiar al proiectului “Promovarea patrimoniului natural în zona Dunării călărășene prin ecoturism” finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit – POP 2007-2013 și în parteneriat cu Federația Română de Ciclism și Clubul de Ciclism Călărași.

Poster Cursa Dunarii Calarasene 2014 (1)

Previous Post

Avalanche – On The Rocks 2014: Mountainbike gravitaţional

Next Post

Vino duminică să pedalezi pentru copii din centre de plasament!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top