Alex Nicolau, campion mondial la parașutism, a anunțat sosirea lui Felix Baumgartner în România printr-un salt inedit la punct fix

Expo Media, membru Marketing Insiders Group, îl aduce în premieră în fața publicului român pe Felix Baumgartner, primul om de pe Terra care a spart bariera vitezei sunetului în săritura sa din stratosferă din 14 octombrie 2012, într-un eveniment la care Adrenallina este partener media.

Alexandru Nicolau,  campion mondial și multiplu campion național la precizia aterizării, parte din echipa Red Bull Romania, a marcat într-un mod spectaculos cea de-a treia ediție Enlightening și sosirea parașutistului austriac în București:  a executat un salt impresionant cu aterizare la punct fix, pe acoperișul Stejarii Country Club  – de la altitudinea de  3.600 metri.

alex

Evenimentul inedit a avut loc ca preambul al conferinței de leadership Enlightening 3.0, ediția “Business Odyssey”, ce va avea loc săptămâna viitoare, pe 23 octombrie.

Dincolo de supersonicul Felix, conferința “Business Odyssey” va oferi o altfel de perspectivă a leadershipului, alături de un psiholog specializat în război și hipnoza din Australia, un alpinist de altitudine extremă din România, un life designer din Canada, și alți lideri de talie internațională.

Performanțele campionului român Alex Nicolau: 20 clasări top 3 la campionate mondiale și europene și cupe mondiale, 36 clasări top 5 la campionate mondiale și europene și cupe mondiale, 47 clasări top 10 la campionate mondiale și europene – și cupe mondiale, de 7 ori Campion Național la Juniori, de 2 ori Vice-Campion Național la Seniori.

Anul acesta, cu o etapă înaintea încheierii sezonului, se află pe locul 1 în clasamentul mondial.

Ca o continuare apoteotică a  happening-ului extrem de marți, Felix Baumgartner va fi prezent la Stejarii Country Club pe 23 octombrie, în două sesiuni de interviu.

Speakerii Enlightening 3.0 vor dezbate și reinventa noțiunea de bariere în viață și în business: Heather White – CEO, 2020 Communications Inc, Canada, Jean-François Fallacher – CEO, Orange România, Alex Găvan – Speaker Inspirațional și Alpinist-Record, România, Youssef Hautier – Managing Director, Sonic+Pay, Robert Murray – CEO, GPG Technical Services, Canada, Christopher Neesham – Psiholog Corporate și Coach,  Australia; Cătălin Velescu – Managing Director, 3M România; Invitat special: Mihaela Rădulescu.

Conferința de leadership este susținută de Orange România – Galaxy Sponsor și va fi moderată de Oana Marinescu – Facilitator Strategic, Consultant și Fondator, OMA VISION.

Bitdefender este alături de Marketing Insiders Group în calitate de Speed Sponsor.

La categoria Supporting Partners, Enlightening 3.0 beneficiază de sprijinul: Competence Call Center, SWISS, Stejarii Country Club, OMA VISION, Aspen Institute România, Mystery Shopping Agency, Customer Service School, Saveur, IAB.

Partenerii media strategici ai evenimentului sunt reprezentați de DIGI24.

Happening-ul de business se bucură de o rețea extinsă de parteneri media precum:  Forbes, AdHugger, Burda România, Hepta Photo, Cariere, IQads, Smark, PRwave, 9AM, Smart Atletic, Active Life, CCI Française en Roumanie, Apivita, Active Life, Adrenallina.

Previous Post

Cine spune că s-a încheiat sezonul?!

Next Post

Se apropie SKYRUN 2014, cel mai mare maraton de alergare pe scări din România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top