Se apropie SKYRUN 2014, cel mai mare maraton de alergare pe scări din România

A doua ediție a SKYRUN, cel mai mare maraton de alergare pe scări din România, se va desfășura pe 25 octombrie în SkyTower, cea mai înaltă clădire din țară, ca și anul trecut. Înscrierile sunt deschise până în data de 20 octombrie, inclusiv, pentru participanți cu vârste cuprinse între 18 și 60 ani.

Eventul este organizat de SkyTower Building în parteneriat cu smartatletic și HOSPICE Casa Speranței.

skyrun38

Ce înseamnă Sky Run în cifre:

34 etaje, 119 metri înălțime, 680 trepte 😀

Anul trecut am fost și eu și am încercat nebunia asta, cum fu citiți aici. 🙂

Participanții vor urca cele 34 de etaje o singură dată și vor fi cronometrați cu ajutorul unor cipuri electronice, putând astfel să afle timpul realizat la finalul cursei.

Înscrierile se pot face la 2 categorii, individual sau corporate, în schimbul unei taxe ce va fi donată către HOSPICECasa Speranței, pentru dotarea cu echipamente medicale a noului centru de îngrijire paliativă din București.

“Datorită implicării organizatorului și a partenerilor, precum și a tuturor participanților din cadrul primei ediții a SKYRUN, am reușit să ajungem mai aproape de țelul pe care ni l-am propus, finalizând construcția centrului din București. Însă misiunea noastră nu se oprește aici; anul acesta fondurile strânse în urma competiției se vor îndrepta către dotarea și utilarea acestui centru, care va asigura tratamentul și îngrijirea a câtorva mii de pacienți afectați de boli  incurabile”, spune Patricia Pușchilă, Coordonator Fundraising București al HOSPICE Casa Speranței.

Gabi Solomon: 24 ore de alergare pe verticală!

Ediția de anul acesta a competiției aduce și un element inedit.Cu ocazia SkyRun 2014, în premieră națională, ultramaratonistul Gabriel Solomon va încerca stabilirea unui nou record de alergare pe verticală, timp de 24 ore.

Gabriel Solomon va da startul ediției a doua de SKYRUN, în data de 24 octombrie. Acesta va preda ștafeta participanților care vor lua cu asalt scările, în cea de-a doua zi, sâmbătă, 25 octombrie.

Maratonulde alergare de 24 de ore este primul eveniment de acest gen din România. Gabriel Solomon a alergat deja 24 de ore continuu pe bandă rulantă, însă acum este pregătit să ducă și mai departe provocarea, încercând să cucerească un nou record, alergând în cea mai înaltă clădire din România.

Previous Post

Alex Nicolau, campion mondial la parașutism, a anunțat sosirea lui Felix Baumgartner în România printr-un salt inedit la punct fix

Next Post

Mountain Bike în Parcul Tineretului, pe întuneric- MoonTimeBike 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top