Mountain Bike în Parcul Tineretului, pe întuneric- MoonTimeBike 2014

Cei mai buni 150 de rideri din Romania se întrec sâmbăta aceasta la MoonTimeBike, începând cu ora 18.00 în Parcul Tineretului din Capitală – intrarea dinspre Gheorghe Șincai, ) într-o aventură de 35 de kilometri, pe întuneric. Traseul este de tip XCO- un tur de 5 kilometri se repetă de 7 ori, și are un grad de dificultate avansat, presărat cu urcări și coborâri abrupte pe iarbă, pietriș sau scări.

moon

Acest eveniment spectaculos se va desfășura la lumina făcliilor și a frontalelor, Parcul Tineretului devenind scena crepusculară a competiției ce aduce la start elita mountaibike-ului din țară.

Fiind o competiție cu nivel ridicat de dificultate, la start au fost acceptați doar concurenți cu experiență, adica cei clasați în primii 15% la Prima Evadare sau în primii 30% la maratoanele montane listate în formularul de inscriere regăsit pe www.moontimebike.ro/inscriere

Printre cei care vor lua startul la cea de a treia ediție MoonTimeBike se numără pe lângă căștigătorul de anul trecut Lucian Logigan (câștigătorul edițiilor 2013 și 2014 de la Prima Evadare și actualul Campion Balcanic la XCO), Attila Madaras, actualul Campion Național la Maraton MTB, Tudor Oprea, care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Atena; Kelemen Arpad, campion național la Maraton MTB 2013 și Ionut Sdrăilă, actualul campion național la Maraton MTB U23. Din zona ciclismului de șosea și-au anunțat deja participarea Alex Ciocan, Marian Frunzeanu și Alexandru Stancu.

Intrarea spectatorilor este liberă, la fel și încurajarea concurenților preferați J – nu numai in zona de start și finiș (Parcul Tineretului – intrarea dintre Gheorghe Sincai), ci și pe traseu, unde vor exista mai multe zone amenajate.

Fotografii amatori sau profesionisti sunt si ei invitati pentru ca cele mai apreciate fotografii vor fi premiate cu vouchere valorice FOTO HOBBY si accesorii Think Tank Photo, intr-un concurs foto cu si despre MTB XCO si multa actiune.

Eveniment organizat de NoMad Multisport, Clubul Sportiv care organizeaza cel mai mare maraton mtb din estul Europei – Prima Evadare cu peste 2800 de participanti, au una din cele mai bune si vizibile echipe de MTB din tara – NoMad Merida CST.

“MoonTimeBike” se bucura de sustinerea partenerilor Samsung Galaxy S5, Foto Hobby, Think Tank Photo, High5.

Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile pe www.moontimebike.ro sau pe pagina de facebook oficiala www.facebook.com/MoonTimeBike.

Cam așa arată traseul, vă asigur că sâmbătă va fi spectacol total în Tineretului, așa că ne vedem în public :), la susținerea favoriților!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FsxWh6ekBsc]

 

Previous Post

Se apropie SKYRUN 2014, cel mai mare maraton de alergare pe scări din România

Next Post

Exclusiv. Românii care au scăpat de tragedia montană Annapurna, Nepal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top