A II-a ediție a URBATLON: Sport & distracție

La cea de a II-a ediție a competiției URBATLON, care a avut loc sâmbătă, 20 iunie 2015, Arena Națională a fost animată de peste 1.200 de oameni, concurenți și susținători, care s-au bucurat de o super aventură urbană și de câteva ore de relaxare în cadrul evenimentului sportiv dedicat amatorilor.

urba2

Cursa URBATLON 2015 a avut 9 probe sportive ce i-au solicitat fizic pe concurenți, i-au stimulat prin tot felul de obstacole atractive, iar la final i-au încântat cu o baie de spumă. Participanții au avut de parcurs un traseu de 5 kilometri, desenat pe aleile Parcului sportiv “Lia Manoliu” și în incinta Arenei Naționale, și au trebuit să treacă prin toate probele pregătite de sponsorii evenimentului: Warm-up check-in by eJobs, Labirintul by DPD, Power tunnel by World Class Romania, Atlantis la inaltime by Atlantis Fitness & Lifestyle, Asaltul Arenei by MPG, Jump & fun cu Toortitzi, Blocaj in trafic by Kiss FM, Piramida by BCR si incheind cursa cu proba surpriza Happy Moves by Coca-Cola. Concurenții au demonstrat că pot depăși cu succes toate obstacolele, indiferent de anii împliniți, cei prezenți în cursaă având vârste cuprinse între 12 și 70 de ani.

rba3Evenimentul URBATLON 2015 s-a bucurat la festivitatea de deschidere de prezența ministrului Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, a celor două campioane europene și mondiale la caiac Roxana Borha și Elena Meroniac, dar și de cea a Alexandrei Predescu, campioana mondială la spadă cadeți individual. Proaspăt medaliate cu argint la Jocurile Europene de la Baku, Roxana și Elena au deschis calea participanților la defilarea echipelor sportive și la startul cursei, care s-a dat în mai multe valuri.

“Mă bucur să fiu astăzi aici la acest eveniment și să văd atât de mulți oameni frumoși și iubitori de mișcare. În calitate de om de sport,  încurajez și susțin orice activitate sportivă care are scopul de a aduce cât mai multor oameni bucuria mișcării, care promovează fairplay-ul și spiritul de echipă și oferă exemple pozitive tuturor românilor”, a declarat Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului.

“Considerăm că am reușit să oferim participanților un eveniment sportiv inedit, cu noi provocări și cu multe surprize. Rezultatele s-au văzut pe fetele lor: bucurie, energie, satisfacție și încântare că au reușit să termine o cursă… fără egal! Unul dintre aspectele principale ale acestei competiții a fost de a încuraja spiritul de echipă și de a oferi oamenilor bucuria unor amintiri  frumoase și satisfacția câștigării medaliei de finisher“, a declarat Cătălin Mocuța, președintele MPG, agenția de marketing sportiv care organizează evenimentul URBATLON.

urba4Cea de a doua ediție a cursei cu obstacole a fost susținută de numeroși ambasadori sportivi – http://www.urbatlon.ro/category/speakers/, cărora dorim să le mulțumim în mod special că ne-au ajutat să promovăm mesajul că sportul este accesibil oricui, este plăcut și distractiv și poate fi practicat de oricine, la orice vârstă. Ambasadorii URBATLON 2015 sunt:  Gabriela Szabo – multipla campioană olimpică și mondială la atletism, antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy, Mihai Covaliu – campion olimpic și mondial la scrimă, Alexandra Predescu – campioana mondială la spadă cadeți individual, Roxana Borha și Elena Meroniac – campioane europene și mondiale la caiac, Răzvan Jugănaru – multiplu campion național la Ciclocros, MTB și Velodrom, Andreea Pavel – campioana națională la atletism și personal training manager la World Class România, Alexandru Marcu – antrenor de Fitness și manager în Departamentul de Personal Training, World Class România, Horațiu Dumitrescu – multiplu campion național și internațional la triplusalt și manager al clubului Atlantis Fitness & Lifestyle, Călin Novăcescu – antrenor de Taekwondo și de Fitness, actor și cascador, Kallina Vișoiu – multiplă campioana națională la pentatlon modern și natație, Nicolae Stoian – sensei 3 DAN și multiplu campion european și internațional la Karate Kyokushin.

Toate experiențele pline de energie ale participanților la URBATLON 2015 și atmosfera întregului eveniment au fost imortalizate în mii de fotografii care vor fi publicate pe pagina Facebook a competiției, iar rezultatele concurenților pot fi urmărite pe: www.urbatlon.ro.

urba5Evenimentul URBATLON 2015 a beneficiat de prezența companiilor eJobs, DPD, World Class, Kiss FM, MPG, Atlantis Fitness & Lifestyle, Toortitzi by Alka Group, BCR si Coca-Cola,  în calitate de sponsori de probe, fiind susținut de sponsorii oficiali Canon, Scorseze Medical Group, Abbara, Spearhead Systems, Wim Bosman și Romprest, alături de sponsorii Dorna, Nescafe 3 in 1, Barilla, Vesta și Scorseze Security.

Ediția a II-a a cursei cu obstacole de la Arena Națională s-a desfășurat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Primăriei Municipiului București, ALPAB, Fundației PROAM Events, ASVSU, Brigazii de Voluntari, ASFR, ProENERG și Mall Promenada.

Susțin spiritul sportiv și au fost parteneri media KISS FM, radioul oficial al URBATLON 2015, Sportnews.ro și eJobs – campionul în recrutarea online, împreună cu Inga Media și revista Plafar, în calitate de parteneri media principali, precum și partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, revista Business Days, TV City, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Biciclistul, FreeRider, SportPici, Sportivity, Liberi in Miscare, Orasulm.eu, Greenadventure.ro, 6pack.ro, 4run.ro, Doctor.info.ro si Superfit, Adrenallina.ro, Alerg.eu si bloggerii Gabriel Solomon, Florin Chindea si Sorin Chineata. In sprijinul evenimentului vin Ro Club Maraton si Asociatia Traiesc Sanatos.

Previous Post

Goi pe bicicletă

Next Post

CONCURS. Câștigă cu Adrenallina și GROUPAMA Asigurări bilet la Olimpiada de la Rio 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top