O dimineață cu mixuri fructate & campioni (P)

Dacă sâmbetele ar arăta așa mai des, lumea ar fi mai bună! 🙂 Ne-am întâlni (A), am face cunoștință (B), ne-am face niște shake-uri cu fructe proaspete (C), am râde (D), și totul ar fi mai ușor. (QED)

Ză meeting (A)

Ne-am întâlnit la eventul Breakfast of Champions, powered by Herbalife, dedicat celor care au intrat în concursul Herbalife caută Campionul Mic Dejun, și au mai și câștigat pe deasupra, cu exemplul celei mai sănătoase gustări de dimineață.

Sorin Chineață s-a “detașat” în concursul de pe Adrenallina mai ceva ca la un concurs de alergare (el e blogger și alergător) așa că l-am luat pe sus și l-am așezat în fața acestei minunății matinale!

shake nutritiv pentru mic dejun

shake nutritiv pentru mic dejun

Nu i-a displăcut :D. Mai ales că a luat și premiu! Un fel de podium, pe partea de obiceiuri culinare 😀

11

Cu cine am făcut cunoștință (B)

Oho, păi am cunoscut oamenii mișto din echipa Herbalife, pe însăși Prințesa Polonic, pe numele de scenă Anca Rusu :), care ne-a pregătit o poveste în culori, culmea, comestibilă!, pe care am înghițit-o toți pe nemestecate!, pe Anca Bucur, deținătoarea a două titluri Miss Fitness Universe Champion!, pe Dana Rogoz și băiețelul ei, Vlad, pe bloggerul Marian Crăciun, și toți ceilalți câștigători ai campaniei lansate de Herbalife.

66

Shake-uri, mixuri, nebunii (C)

De când m-am dat și eu pe brazdă și am eliminat șunca și grăsimea pe pâine de la micul dejun (ei, nici chiar așa :D, dar înțelegeți ideea), cam așa arată pentru mine un mic dejun fericit, dacă e să ne exprimăm cât mai americănește cu putință. Fructe diverse și proaspete, semințe, amestecate cu shake-uri, într-un spectacol de gust și culoare. Prințesa ne-a servit pe rând câteva combinații care ne-au făcut papilele gustative ba să danseze, ba să se întrebe dezorientate: ce e gustul ăsta, nu l-am mai încercat până acum!

Prințesa Polonic în acțiune

Prințesa Polonic în acțiune

Vă las mai jos rețeta care m-a cucerit pe mine. Cred că aici e instantaneul când o descopeream 😀

33

E intitulată, iată, dintr-o întâmplare, în aceeași notă de Hollywood, Happylife :D.

Conține:

Shake Herbalife cu aroma de vanilie

300 ml lapte de migdale

Jumătate de banană

100 gr mix fructe de pădure

2 linguri fulgi de ovăz

Jumătate de linguriță scorțișoară măcinată

Boabe coacăze roșii

Pe aici s-a râs (D) & QED

 

Previous Post

Ultimele zile de înscriere la Haiduci și Domnițe!

Next Post

Sorin Chineață: Sunt mândru să fac parte din comunitatea alergătorilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top