Batoane nutritive pentru sportivi amatori (P)

sursa foto breakingmuscle.com

sursa foto breakingmuscle.com

Batoanele nutritive PROLIVE sunt o variantă nouă pe piață pentru sportivii amatori, în antrenamente și competiții. Iată câteva detalii despre noile produse de energizare sportivă.

Sunt 100% naturale, fără grăsimi, conțin ingrediente bogate în antioxidanți și ciocolată rafinată. Sunt ideale pentru un stil de viață dinamic și sănătos. Înainte și după efortul fizic, batoanele ProLive contribuie la refacerea tonusului muscular, mențin concentrarea în timpul studiului și pot înlocui o masă, oferind necesarul de energie.

Prolive Ciocolată Neagră

prolive-ciocolata-cu-lapte

Energia proteinelor, combinată cu gustul celei mai fine ciocolate negre, bogată în polifenoli, fac din Batonul ProLive Ciocolată Neagră alimentul stării de bine. Energia de care ai nevoie îți este acum la îndemână fie că ai o zi solicitantă la birou și vrei să înlocuiești o masă cu ceva rapid, practic și gustos, fie că te pregătești sau te refaci după efort fizic.

Prolive Ciocolată Albă

baton1

Batonul Prolive Ciocolată Albă este bogat în proteine și echilibrat cu cea mai rafinată ciocolată albă, pentru ca tu să beneficiezi rapid de energia suplimentară de care ai nevoie atunci când timpul te presează, fără să faci compromisuri: gust bun și conținut optim de macronutrienti. Produsul ideal pentru cei cu stil de viață activ. Se recomandă consumul a maxim două batoane pe zi și hidratare corespunzătoare.

Prolive Oxyfree Goji

Batonul Prolive Oxyfree Goji reprezintă o gustare hrănitoare și sănătoasă. Datorită echilibrului de macronutrienti: carbohidrați, proteine și lipide. Fructele Goji îmbunătățesc vederea, previn diabetul și hipertensiunea arterială, întăresc sistemul imunitar și ameliorează simptomele de oboseală. O alegere potrivită pentru momentele de oboseală, când vrei să continui, fără îți să suprasoliciți organismul. Se recomandă consumul a maxim două batoane pe zi și hidratare corespunzătoare.

Prolive Oxyfree Cafea Verde

Batonul Prolive Oxyfree Cafea Verde îți vine în ajutor când ai nevoie de extra-energie. Cafeaua verde scade colesterolul și ajută arderea grăsimilor, oferindu-ți cantitatea maximă de energie rezultată în acest proces. Batonul conține de asemenea ciocolată neagră rafinată, ceea ce îl face gustarea ideală pentru zilele pline! Se recomandă consumul a maxim două batoane pe zi și hidratare corespunzătoare.

Prolive Oxyfree Zmeură

Batonul Prolive Oxyfree Zmeură îți oferă beneficiile antioxidante ale fructelor roșii într-un baton compact care te poate însoți în orice situație. Ciocolata neagră este o sursă de energie pe care te poți baza. Bogat în proteine și fibre, fără grăsimi, poate înlocui o masă când te grăbești. Se recomandă consumul a maxim două batoane pe zi și hidratare corespunzătoare.

Previous Post

Crosul Veteranilor de Război, in București, pe 8 mai!

Next Post

Maratonul Siretului, a doua zi de Paște!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top