Crosul Veteranilor de Război, in București, pe 8 mai!

veterun

Duminică, 8 mai 2016, pe Bvd. Kiseleff din București se desfășoară Crosul Veteranilor de Război “VeteRUN Cupa Steaua”, organizat de Armata Română.

Competiția este împărțită în 3 categorii: copii (0,6 km), adolescenți (1 km) și adulți (6,7 km). Fiecare categorie de vârstă are start separat. Nu există taxă de participare. Cursele nu vor fi cronometrate.

Pentru crosul adulților  se va porni de la linia de START, din apropierea Pieţei Presei Libere, intrarea Parcului Herăstrău – proximitatea Pavilionului H, se continuă pe Şoseaua Kiseleff, pentru aprox. 2,7 km pe lângă Arcul de Triumf, până la Piaţa Victoriei. Se ocoleşte stânga pe culoarul marcat, se intră pe Bd. Aviatorilor, se continuă aprox. 1,5 km până la Piaţa Charles de Gaulle, se ocoleşte stânga pe Bd. Mareşal Constantin Prezan până la Arcul de Triumf, se ocoleşte prin dreapta Arcului de Triumf şi se intră din nou pe Şoseaua Kiseleff, până la linia de SOSIRE.

După încheierea festivității de premiere va avea loc un spectacol artistic și vor putea fi vizitate standurile de echipamente și tehnică militară.

Premiile constau în tricouri, diplome, ședințe de înot și posibilitatea de a petrece o zi într-o unitate militară din forțele terestre, forțele navale sau forțele aeriene în cadrul programului „Militar pentru o zi”.

Citește mai multe despre VeteRUN aici http://veterun.armataromaniei.ro/

Previous Post

Cum grăbești recuperarea după o entorsă. Povestea mea

Next Post

Batoane nutritive pentru sportivi amatori (P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top