Maratonul Olteniei: anul ăsta e hardcore!

VIZUAL

Este marți dar am început ziua cu o veste bună! 😀 S-au deschis înscrierile la Maratonul Oltenieiiiii :D.

Este deja o tradiție pentru mine să ajung la Vâlcea spre final de august, să mă “rup în două“ la ambele curse, și cea de mountainbike și cea de alergare! 🙂 Până acum am alternat gradele de dificultate, într-un an am băgat tura lungă la bike și tura scurtă la alergare și în alt an invers.

A fost greu în ambele situații :D, dar minunat în același timp. Anul ăsta cred ca va fi hardcore total 😀 – o să fac turele lungi și la alergare și la biclă! Trebuie să variem în viață, altfel ne plictisim, dragilor :))).

Deci voi avea:

  • mountainbike – 51 km
  • trail running – 22 km

Din seria “dacă doriți să revedeți“, aveți Jurnalul de cursă de la tura de bike anul trecut, când era să fiu aproape Did Not Finished și m-am intersectat cu niște mafioți prin pustiu ;), și aici e Jurnalul de la running, când am decsoperit eu alergarea de trail prima și prima dată și m-am amorezat iremediabil.

Ne vedem așadar la start la a patra ediție a celui mai important eveniment de mountain bike și trail running din Oltenia, dar pentru asta trebuie să vă înscrieți, aici –  http://www.maratonulolteniei.ro/inscrie-te

Suma strânsa din taxele de participare, completată de CEZ România, va asigura dotarea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea cu echipamente medicale vitale.

Stați aproape de www.maratonulolteniei.ro si paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei si https://www.facebook.com/energiepentrubine pentru update-uri despre competiții!

Și pe Adrenallina.ro pentru că venim acuși cu sfaturi și diverse metode mai mult sau mai puțin ortodoxe de abordare a traseelor, dar sigur eficiente! :))

Previous Post

Aleargă ca să le faci bine și altora

Next Post

Haideți să trimitem 5 soldați Invictus România la Jocurile Paralimpice 2017 din Canada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top