Pegas Duatlon Buftea: 50% reducere la înscriere pentru domnițe

Sâmbătă, 29 octombrie, se va desfășura la Buftea cea de-a 3-a ediţie a Duatlonului organizat de Asociaţia Pegas Triatlon Club. Această ediţie a duatlonului, împreună cu Triatlonul din vară, întregeşte seria evenimentelor sportive organizate în oraşul Buftea.

Sportivii amatori vor putea participa alături de profesionişti la proba individuală sau în ştafetă.

Cu aceeaşi ocazie, ca şi la Triatlonul din vară organizat tot la Buftea, şi copiii se vor putea întrece în alergare, cu starturi separate şi pe distanţe adecvate vârstei acestora.

Concurenţii de la Duatlon vor alerga 4 km, apoi vor pedala 20 km şi vor încheia cu încă o probă de alergare tot de 4 km.

 

duatlon

 

Startul şi sosirea vor avea loc în dreptul Calului Bălan iar traficul rutier va fi oprit pe perioada derulării competiţiei pe str. Independenţei, str. Ştirbei Vodă, str. Cloşca, str. Horia şi Aleea cu brazi.

Cu totul inedit pentru astfel de concursuri, dar devenit tradiţie la Buftea, organizatorul cu sprijinul Primăriei Buftea oferă o reducere de 50% a taxei de înscriere pentru persoanele de sex feminin precum și pentru concurenții cu domiciliul în localitatea gazdă, Buftea.

Detalii suplimentare despre înscrieri și program se regăsesc pe pagina competiției, la http://www.duathlon.ro/, dar și pe pagina de Facebook a evenimentului, respectiv https://www.facebook.com/PegasDuatlon/.

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Buftea, Redis, Silkat, Sloop, Fundatia Emag, NoStress Events, Modernism, Domeniul Stirbey, Sailfish, Trimag, Adrenallina.ro.

Previous Post

Miturile care te împiedică să pedalezi

Next Post

Cele mai frumoase locuri din lume, perfecte pentru iubitorii de aventură

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top