Au început înscrierile pentru Maratonul Olteniei!

Maratonul Olteniei, powered by CEZ România, pune pentru al 5-lea an consecutiv Râmnicu Vâlcea pe harta competiţiilor de MTB şi alergare montană şi lansează invitaţia tuturor iubitorilor de sport în aer liber de a intra în ritmul naturii şi al faptelor bune.

Maratonul Olteniei este ocazia perfectă de a explora frumoasa regiune deluroasă din vecinătatea oraşului Râmnicu Vâlcea şi de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Running şi MTB Cross-country.

 

 

Astfel, pentru ediţia din 2017, alergătorii şi bicicliştii amatori se vor putea întrece în patru probe consacrate, MTB Cross-country pe două variante de traseu: scurt, de aproximativ 33 km, şi lung – de 51 km şi Trail Running pe două trasee: unul de semimaraton, de 22 km, şi un cros de 10,5 km.

Contravaloarea taxelor de participare şi cea a donaţiilor individuale făcute de sportivi direct pe site, alături de cele ale partenerilor şi cele ale companiei CEZ România vor fi direcţionate integral către dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzie Sanguină (CTS) Vâlcea.

Ce a făcut MO în 2016

Anul trecut s-au înscris la start 543 de sportivi – 292 participanţi la cursa de MTB, 256 de participanţi la cursa de TRAIL şi 135 de copii cu vârste între 4 şi 13 ani. Ajutoare de nădejde au fost cei 102 angajaţi CEZ înscrişi ca voluntari. Maratonul a avut loc sub deviza „cursa 4×4 pentru corpul tău!”

 

Suma strânsă din taxele de participare, la care s-a adăugat cea donată de CEZ România, în valoare totală de 15.000 Euro, a fost utilizată pentru achiziţionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecvenţă pentru dotarea Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea.

 

Informatii detaliate sunt și la www.maratonulolteniei.ro şi paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei şi https://www.facebook.com/energiepentrubine.

 

* Primii 50 de participanţi care se înscriu la fiecare dintre probe (MTB 33/MTB51) sau TRAIL (TRAIL 10/TRAIL 22) au o taxa promoţională de 50 lei;

Primii 5 participanţi care aleg pachetul combo MTB+TRAIL au o taxa promoţională de 75 lei (indiferent de combinaţia aleasă). Perioada de valabilitate a ofertei Happy este până pe 19 mai, în limita locurilor disponibile.

 

Cum te înscrii:

  1. Completează formularul de înscriere disponibil online, pe site.
  2. Plăteşte taxa de înscriere prin una dintre următoarele variante:
  • Plata online urmând linkul cu instrucţiunile
  • prin transfer bancar în contul Asociaţiei Smart Atletic Team, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Niculae Titulescu din Bucureşti, cont în lei – RO50BACX0000001250372000, CIF – 30822917.

 

Previous Post

Vlad Stoica, Ocean Lava Planet Romania 2017: “Piața de triatlon crește cam cu 8% pe an”

Next Post

Înscrieri cu reduceri la Pegas Triatlon Buftea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top