Înscrieri cu reduceri la Pegas Triatlon Buftea

 

Sportivii profesioniști și amatori se pot înscrie deja la cea de-a patra ediție a concursul Pegas Triatlon Buftea. Taxa, în valoare de 180 de lei, este redusă la 130 de lei până la data de 22 mai 2017.

Participanții la Campionatul Sud-Est European de Duatlon, care a avut loc pe 22 aprilie 2017 tot la Buftea, beneficiază, în baza voucherelor primite, de o extrareducere de 20% din taxa de 130 de lei, plătind doar 104 lei. De același discount se pot bucura și doamnele, precum și rezidenții din Buftea.  Înscrierile se fac doar online, pe site-ul organizatorilor, Asociația Pegas Triatlon Buftea, http://www.triatlonbuftea.ro/

Pegas Triatlon Buftea este prima etapă din cele șapte programate anul acesta să facă parte din Circuitul Național de Triatlon Șosea. Concurenții pot alege între proba Sprint sau Olimpic, premiate identic, dar având lungimi diferite la înot, ciclism și alergare.

Proba de înot are loc în Lacul Buftea, cea de ciclism – în zona rezidențială a orașului Buftea, iar alergarea va avea traseu și prin parcul Palatului Știrbei.

Previous Post

Au început înscrierile pentru Maratonul Olteniei!

Next Post

MTB lângă București – La Broaște!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top