MTB lângă București – La Broaște!

(c) Ovidiu Salavastru

 

Pe 27 mai 2017 sute de cicliști se vor întrece pe 4 trasee de concurs la evenimentul La Broaște, aflat la cincea ediție, din calendarul Riders Club.

Concursul La Broaște se numără printre cele mai așteptate evenimente de ciclism dedicate amatorilor și le oferă șansa de redescoperi motivele pentru care s-au urcat prima dată într-o șa de bicicletă mountain bike explorând traseele Scurt – 17 km, Standard – 23 km sau Epic, în două variante, de 46 km sau 69 km, în funcție de abilități. Echipa MPG îi va aștepta atât pe concurenți, cât și pe susținătorii lor cu o atmosferă deosebită de eveniment, cu diferite servicii și facilități, precum și cu o zonă de relaxare special amenajată la marginea localității Sitaru.

Pentru aceasta competiție, Riders Club păstrează tradiția de a separa complet cursele pentru copii și cea de Agrement de celelalte curse. Astfel, la ora 09:00 vor pleca în curse concurenții înscriși pe traseul Scurt, iar la ora 11:30 va avea loc startul în valuri pentru cicliștii înscriși pe traseele Standard, Epic 46 km și Epic 69 km.

Dacă vreți să dați curs acestei aventuri verzi pe două roți, trebuie să știți că înscrierile în evenimentul La Broaște mai sunt deschise până miercuri, 24 mai, și se fac exclusiv online pe www.ridersclub.ro.

Dacă luptați pentru un loc pe podium aveți șansa de a câștiga premii generoase și beneficia de oferte speciale. Cursele de ciclism din cadrul concursului La Broaște vor fi premiate pe niveluri și categorii de vârstă și sex și vor fi asigurate de MPG și sponsorii evenimentului. Cei mai buni rideri, care vor concura pe cel mai lung traseu deschis categoriei lor, Epic – 46 km, vor fi premiați cu produse valoroase oferite de BOSCH. Cei mai bine clasați rideri se vor bucura de premii din partea Ciuc Natur Radler, BCR, Alfers și MPG. Copiii vor beneficia și ei de super premii, inclusiv de ședințe de pregătire la MTB Academy, coordonate de campionul Răzvan Jugănaru.

 

În categoria de premii speciale intră voucherele de reducere de 10% sau 15% la înscrierea în concursul pe etape CARPATHIAN MTB EPIC 2017. De acestea se vor bucura riderii Elite care urca pe podium, dar și cei care câștigă cursele la categoriile de vârstă anunțate. Premianții tuturor curselor competitive de adulți vor primi și tricouri tehnice co-branduite Riders Club și Ciuc Natur Radler. Totodată, câștigătorii de la Elite vor beneficia și de premii în bani, cu sume cuprinse între 150 si 600 de lei. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina competiției, de pe www.ridersclub.ro, dar și pe Facebook Riders Club.

Cea de a 5-a ediție a competiției La Broaște este susținută de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club, și de sponsorii oficiali  Gatorade, BOSCH, Barilla și BCR, precum și de sponsorii iNES Group, GoldNutrition, Alfers și Divertiland. Partenerii evenimentului sunt Freerider.ro, Brigada de Voluntari, ASVSU, Even’thor, ProEnerg și Romsilva. Pentru cei mai competitivi rideri, care se vor lupta pentru locurile de pe podium, vor fi oferite premii atractive asigurate de sponsorii concursului. De asemenea, riderii care vor rămâne până la sfârșitul evenimentului vor avea ocazia să participe la o tombolă cu premii variate.

Previous Post

Înscrieri cu reduceri la Pegas Triatlon Buftea

Next Post

Alergare și MTB în podgoriile Corcova, Mehedinți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top