CONCURS. Ce sport te face să te simți „ca peștele în apă”?

 

E cea mai frumoasă senzație de pe pământ: să faci ceva la care te pricepi și care îți face plăcere. Când asta înseamnă un anumit tip de mișcare, e și mai mișto, că mai apar și endorfinele în peisaj și atunci totul se bucură: corpul și mintea ta.

Fac un flic flac în timp (știți ce e ăla, da? :D) și ajung la magazia bunicilor mei, la țară, acolo, printre sacii cu făină și grâu și stinghiile de lemn, unde, până pe la 14 ani au avut loc prodigioase competiții de gimnastică, cu mine protagonist principal!

Repetam zilnic, în aerul acela răcoros, în fâșâitul șoriceilor care rodeau prin pod, pe scena luminată de reflectoarele din capul meu. Era momentul când totul dispărea în jur și o nouă realitate, strălucitoare și glorioasă, prindea contur.

Erau și alte momente care mă făceau să mă simt așa: când o călăream pe Fetița, iapă noastră; pe câmpurile înmiresmate de primăvară. Sau când ne întorceam de la câmp spre casă din cauza ploii torențiale și îmi dădeam drumul la vale, alergând, printre piciorul broaștei, cimbrișor de câmp și mărăciniș, care mi se prindea de picioare și mă rănea, dar nu simțeam nimic niciodată, doar mă uităm la sângele ăla, absent, ca la o acuarelă roșie.

 

Îmi mai plăcea să joc fotbal cu băieții :D. Îmi spuneau „coasa”, deloc flatant, nu-i așa?, pentru că se pare eram cam agresivă și dădeam la picioare ca să întru în posesia mingii :D. O domnișoară în toată regula, ce mai! :))

Cam astea erau sporturile cu care eram familiarizată pe atunci. Și nici prin cap nu îmi trecea vreodată că voi ajunge în viața asta să îmi depășesc groaza de apă și să învăț să înot, să întru în ape deschise și să înot kilometri, unul după altul. Ba mai mult, să mă îndrăgostesc de înot și să mă simt cu el ca peștele în apă. Să îl prefer de multe ori bicicletei.

Cred că atunci când am descoperit bicicleta, la primul primul concurs, am simțit tot ceea ce trăisem în copilărie și uitasem, mirosurile naturii, starea aia de bine în timpul jocului cu ceilalti, bucuria.

Tot ceea ce te ține sănătos și vesel când ești copil. Când crești, mai uiți. 🙂

Dar avem nevoie de căi prin care să aducem înapoi sănătatea și veselia și ține de noi să le găsim pe ale noastre, ale fiecăruia.

 

Putem începe prin a avea grijă de noi. Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face, spunea cineva. (Constantin Brâncuși mai exact).

Pentru asta trebuie să te îngrijești de sănătatea ta, a trupului și a minții.

Creierul și inima ta au nevoie să le acorzi atenție și ca să te așezi în starea de a avea chef și susținere pentru sport și mișcare te poți folosi de câteva trucuri.

Unul dintre ele este să susții activitățile tale cu un supliment alimentar care cu asta se ocupă: oferă nutriție de calitate pentru creier, inima dar și ochi. Sunt capsule din uleiuri de pește Omega3, de la Herbalife. Produsul se numește Herbalife Max, conține doi acizi grași esențiali, EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic), cu rol în menținerea sănătății inimii și creierului. Consumul de acizi grași Omega 3 ajută la menţinerea sănătăţii inimii și cum organismul nu produce o cantitate adecvată, e indicat sa fie obţinuţi din surse externe.

Acesta e:

 

 

Pentru că ați avut răbdare să citiți până aici :), vreau să va premiez, împreună cu Herbalife. 🙂

Răspunzi la întrebarea: CE SPORT TE FACE SĂ TE SIMȚI CA PEȘTELE ÎN APĂ ȘI DE CE?

Și eu aleg 3 câștigători :).

Poți răspunde printr-un comentariu: aici, la finalul acestei acestui articol, pe site, sau în comment Facebook, la postarea de pe pagina noastră.

 

Concursul durează o săptămâna, până pe 20 aprilie, ora 18.00, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 23 aprilie.

Să va zic și premiile, nu? 😀

  1. Geantă sport pentru sală (unisex) + kit energizant Herbalife (Complex de Vitamine și Minerale + Herbalifeline Max)
  2. Kit energizant Herbalife (Complex de Vitamine și Minerale + Herbalifeline Max)
  3. Kit energizant Herbalife (Complex de Vitamine și Minerale + Herbalifeline Max)

 

Până ne reauzim, baftă la concurs și bucurați-vă de tot ceea ce va face să simțiți că sunteți în locul potrivit, la momentul potrivit :).

Previous Post

O nouă ediție DHL Marathon

Next Post

Intră in Cursa cu obstacole Asaltul Lupilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top