Convenția Internațională de Fitness 2019

 

Pasionații de fitness sunt așteptați la cea de-a noua ediție a Convenției Internaționale de Fitness din România ce va avea loc în perioada 13-14 aprilie 2019 la București, la Rin Grand Hotel.

Cel mai așteptat eveniment de fitness din Europa, Convenția Internațională de Fitness, este gata să își deschidă porțile cu aceleași clase și seminare antrenante și educative cu care Fitness Scandinavia ne-a obișnuit. Evenimentul va avea loc în weekendul 13-14 aprilie și te vei putea bucura de prezența unor experți de top din lumea fitness-ului care te vor motiva să încerci cele mai noi concepte sportive, care fac înconjurul lumii la momentul actual. Vei putea de asemenea să te delectezi cu bunătăți sănătoase în zona expo, care este cu acces liber pentru oricine are curiozitatea să vadă cele mai noi tendințe în materie de accesorii și echipamente fitness, yoga sau pilates, nutriție sportivă și sănătoasă, haine pentru sport și alte accesorii legate de domeniul fitness wellness.

Așa cum probabil știți deja, evenimentul este dedicat tuturor pasionaților de sport și stil de viață sănătos în general.

În cadrul Convenției te vei putea bucura de de clase de la cycling (indoor, tradițional, interval training etc), Fight Klub Bag Box, Insane Body Training, Intense Body Challenge, Extreme Tabata Challenge, Foam Roll Stretch & Release,Yoga Fusion, Functional Pilates, Postural Alingment,  Mobility, Step Dance, Aerobic Funcțional, Kangoo Power, precum și multe alte clase special concepute pentru gusturile și capacitățile fiecărui participant.

Toate clasele sunt detaliate în secțiunea dedicată Convenției de pe site-ul Fitness Scandinavia (http://www.fitness-scandinavia.ro/detalii-conventie/conventia-internațională-de-fitness-din-romania-editia-a-9-a).

De asemenea, ai posibilitatea de a participa și la o serie de seminare pe teme diverse de la fitness la wellness, ținute de cei mai relevanți speakeri din România. Dintre acestea menționăm numai o mică parte: „Sport,mișcare și ciclul menstrual feminin” cu Mihaela Brailescu, „How to market your brand as a fitness professional” cu Cristina Cerga, „Reguli alimentare în funcție de obiective” cu Gabriela Nedelea, „The future în strength and conditioning” cu Matthew Griffiths, „Cum să îți construiești o echipă de superstars în fitness” cu Florin Cujba.

Și dacă ești curios cine face parte din echipa de presenteri ai evenimentului din acest an, iată numai o mică parte: Tony Stone, Matthew Groffiths, Omer Rosenberg, Andrea Gobbi, Beko Kaygee, Stefano Crocetta,  Troy Dureh, Liora Zytcer, Tiberiu Vintiloiu, , Radu Restivan, Iulia Popa, Alexandru Valah și mulți, mulți alții.

Dacă vrei să știi mai multe despre experții care vor susține clasele din cadrul evenimentului, vizitează site-ul Fitness Scandinavia în secțiunea dedicată (http://www.fitness-scandinavia.ro/detalii-conventie/conventia-internationala-de-fitness-din-romania-editia-a-9-a).

Pentru mai multe informații le poți contacta pe: Nadia Eperjessy (+40 727 347 761), Georgiana Berbeceanu (+40 785 120 414) și Bianca Ianuș (+40 735 559 252)

Despre Fitness Scandinavia

Academia a fost fondată în anul 2009, fiind una dintre primele companii de educație în fitness din România. 10 ani mai târziu, Academia FITNESS SCANDINAVIA numără peste 8000 de clienți, instructori reputați, traineri și specialiști în domeniul sportului și nutriției, pe care i-a format și cu care colaborează.

Portofoliul Academiei constă în educația în fitness profesionist, workshop-urile despre conceptele noi în fitness, yoga și nutriție cât și în organizarea convențiilor, congreselor și evenimentelor speciale.

Mai multe informații despre Fitness Scandinavia pot fi găsite pe site-ul Fitness Scandinavia (http://www.fitness-scandinavia.ro/).

Previous Post

DHL Carpathian Marathon, ediție aniversară

Next Post

MTB și alergare la Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top