MTB și alergare la Satu Mare

 

Sportivii sunt invitați la cea mai veche competiție de moutain bike și alergare din județul Satu Mare, care a ajuns în acest an la cea de-a 14-a ediție – TOUR DE TUR CBA – 2019.

 

Concursul va avea loc anul acesta de 1 iunie în locul deja bine cunoscut: în zona lacului Mujdeni. În centrul atenției, pe lângă concurenți vor fi în continuare Ariile Protejate „Râul Tur”. Concurenții vor lua startul de lângă lacul Mujdeni și vor vizita zona lacului de acumulare Călinești Oaș, râul Tur și Viile Remetea Oașului.

Pentru detalii și înregistrare la concurs:  www.tourdetur.ro, sau pagina Facebook: Tour de Tur.

Probele de concurs:

Trasee mountain bike

  • Race: 34 km, diferență de nivel: 800 m+
  • Maraton: 65 km, diferență de nivel: 1200 m+

 

Trasee alergare

  • Cross: 12 km, diferență de nivel: 380 m+
  • Semimaraton: 25.5 km, diferență de nivel: 800 m+

 

Pentru cei cu mai puțin spirit competitiv, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate. Organizatorii pregatesc si o expoziție mobilă despre Ariile Protejate Râul Tur.

 

Taxele de înscriere early bird (până la sfârșitul lunii martie) costă 50 de lei pe traseele scurte și 70 de lei pe traseele lungi. Din 1 aprilie acestea se scumpesc la 70, respectiv la 90 de lei. Va exista și posibilitatea înscrierii la fața locului dar la un preț mai ridicat și fără tricou în kitul de start.

 

Organizatorul concursului este Societatea Carpatină Ardeleană Satu Mare. Sponsor principal: CBA.

Previous Post

Convenția Internațională de Fitness 2019

Next Post

MTB pur la CARPATHIAN MTB EPIC 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top