Jos kilograme/Sus miscare: hai cu noi intr-un program de sport de 2 saptamani!

Oameni buni, e groasa! Sau grasa, cum vreti sa ii spuneti :)).

Starea de urgenta si carantina ne ajuta sa nu ne infestam si sa ii protejam pe ceilalti dar nu prea se dovedeste utila in privinta silutei… Sa stai aproape 24 de ore din 24 in preajma frigiderului nu dezvolta relatii sanatoase absolut deloc :)).

Modalitatile de miscare au fost si ele restrictionate; tot ce am avut voie sa facem afara – si asta doar de cand s-au clarificat mai bine aceste aspecte in una din ordonantele fara numar 😀 – a fost sa alergam/sa ne plimbam in imediata apropiere a casei (raza de aproximativ 1 km). Salile inchise. Bazinele inchise. Terenurile de sport inchise. Parcurile inchise. Horror. Si situatia continua. Vom vedea cum se schimba lucrurile pentru noi din 16 mai – cel mai probabil vom putea alerga/bicicli la mai mult de  1 km in preajma casei; e de vazut daca putem parasi localitatea si cum, sub ce motiv.

 

Urmarile? Le stim cu totii. Am pus fiecare cel putin  kilogram – CORECT? 😀 Rata sedentarismului a crescut, numarul de iesiri la alergare in kilometrul ala amarat a cam scazut si el…

 

Asa ca am zis sa dam drumul unui program care sa ne aduca impreuna, si sa ne motiveze asa cum o faceau odata antrenamentele, turele si competitiile:

Jos kilograme/Sus miscare este o invitatie la miscare din carantina :), un program ce dureaza 2 saptamani, fiecare zi soldata cu o provocare sportiva!

Maine, 1 mai, o avem pe prima! 😀 5 km de alergare, fiecare pe langa casa lui sau pe banda lui de alergare!

Aici este prima provocare! Si venimentul din Facebook, unde va asteptam sa dati GOING:

https://www.facebook.com/events/534719724110241/

Toti cei care participa in program sunt invitati sa posteze in eveniment dovada ca au finalizat provocarea, printr-o captura de pe ceas a kilometrilor efectuati/in data evenimentului.

 

In cele 2 saptamani care urmeaza vom alerga, vom bicicli pe trainer, vom face sesiuni de forta (planks si abdomene).

 

La abdomene si planks nu e nevoie sa ne trimiteti capture de pe ceas, va credem pe cuvant :)).

 

La finalul celor 2 saptamani, vom premia 3 participanti, prin tragere la sorti dintre cei care au participat la TOATE provocarile celor 2 saptamani. 🙂 Vedeti cu ce la festivitatea de premiere virtuala! :))

 

Evenimentul de maine dureaza o zi intreaga: va puteti apuca oricand sa alergati cei 5 km in decursul zilei si va puteti opri cand puteti :))

 

Hai cu GOING!!

https://www.facebook.com/events/534719724110241/

 

O sa marcam si rezultatele acestor 2 saptamani: ca e vorba de tonus, ca e vorba de kilograme date jos, ca avem un vibe mai bun…

 

Sa inceapa provocarea! 😀

Previous Post

Testez: Kollagen 11.000 PLUS, pentru articulații

Next Post

Experimentul 2 săptămâni de provocări sportive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top