Psychologies se relansează și publică primul supliment dedicat mișcării

 

Brand-ul Psychologies se relansează într-o nouă formulă, sub ghidarea Irinei Markovits, în rolul de redactor-şef, şi dă startul pre-comenzilor pentru prima sa ediție tiparită.

De asemenea, primul supliment al revistei Psychologies relansate va ieși pe piață luna aceasta, și este unul dedicat mișcării și sportului. Va cuprinde interviuri și articole cu sportivi amatori și de performanță, psihologi sportivi, atleți de anduranță și alți specialiști și coach în zona sport și wellbeing.

„Suntem încântaţi să anunţăm relansarea ediţiilor tipărite ale Revistei Psychologies, o relansare aşteptată cu nerăbdare de către cititorii revistei. Într-o perioadă în care aventura cunoașterii sinelui, a dezvoltării personale, a stării de bine şi de echilibru sunt puse la încercare, ne asumăm angajamentul de a oferi suport de specialitate prin intermediul articolelor documentate, venite din partea specialiștilor: terapeuți, coachi și consilieri.”, declară Clementina Anghelache, Publisher Psychologies România & Learning Network.

Numărul de Septembrie-Octombrie al Revistei Psychologies te invită să explorezi diferitele vârste ale feminității (arhetipale, biologice, emoționale, sexuale), să cauți frumusețea în locuri neașteptate, să îți cultivi sufletul, corpul și mintea o dată cu intrarea în sezonul recoltei.

Invitata specială a acestei ediţii este Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Gaşca Zurli, de la care vom descoperi cum a resimţit ea vârstele feminităţii, ce înseamnă să fii Antrenorul părinţilor, care au fost provocările vieţii şi cum a reuşit să le depăşească şi multe altele.

Subiectele care vor completa această ediţie sunt vârstele sexuale ale femeii, diferenţa dintre iubire şi obişnuinţă, emoţiile intraductibile, valorile pe care le transmitem copiilor noştri, sunetele vindecătoare şi altele.

Ca să fii printre primii care citesc revista direct la tine acasă, poți să îți pre-comanzi exemplarul tău  Psychologies. Pre-comanda îți oferă o reducere de 20% din prețul revistei la raft și posibilitatea de a primi exemplarul cu o saptămână înainte de a fi disponibil la chioșcuri.

Ediția de toamna Psychologies România numără 144 de pagini de conținut original, care nu a mai fost publicat nicăieri – nici pe site, nici pe bloguri, nici în alte reviste.

Mai multe detalii legate de abonamentele disponibile poţi găsi la www.psychologies.ro/abonamente.

 

Previous Post

Plogging pentru România, ediția 3: curățăm pădurile de gunoaie prin sport!

Next Post

Maratonul Olteniei 2020, cursă virtuală

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top