Maratonul Olteniei 2020, cursă virtuală

Dacă în 2019, Maratonul Olteniei a trecut granița de la un eveniment sportiv la un ținut cu identitate, cultură, tradiție și istorie proprie, anul acesta, CEZ România a pregătit un format nou: Maratonul Virtual 20.20 și o serie de surprize pentru concurenți: curse și un maraton virtual de sport și multă #energiepentrubine dăruită pe www.galantom.ro.

Cetățenii tradiționali ai Ținutului Maratonului (sportivi din Râmnicu Vâlcea, restul țării și de peste hotare) sunt invitați să se reconecteze cu natura în cadrul #MO Virtual 20.20, după o perioadă lungă de antrenamente #Acasă sau în imediata vecinătate a locuinței.

Înscrierile la Maratonul Virtual 20.20 sunt deschise pe www.maratonulolteniei.ro, pentru toate cele cinci probe de concurs deja consacrate:

  • Cursa MTB Cross Country, cu două variante de traseu: scurt, de 22 km si lung, de 33 km.
  • Cursa Trail Run, cu două variante de traseu: crosul de 10,5 km și semimaratonul de 21,5 km.
  • Cursa de maraton pe o distanță de 42 de km.

„Perioada de izolare impusă de contextul actual ne-a demonstrat tuturor că acceptarea provocărilor este singura soluție în situațiile în care singura constantă este schimbarea. În creionarea noului format MO, am pornit de la ideea că Mararatonul Olteniei este o tradiție neîntreruptă pentru CEZ, pentru iubitorii de sport și comunitatea locală vâlceană, care trebuie să continue și în condiții speciale. Maratonul Virtual 20.20 le oferă tuturor practicanților de alergare și MTB, dar și autori de fapte bune, șansa să se reconecteze la natură, pe oricare din traseele lor preferate care vor deveni parte integrantă a Ținutului Verde al Maratonului. Într-un mediu sigur, indiferent de vârstă sau orașul de reședință, alergând sau pedalând, concurenții se vor bucura de sportul lor preferat și de un maraton de donații pe www.galantom.ro, pentru surplusul de #energiepentrubine ”,  a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ România.

“Ne bucură iniţiativele sportive creative care găsesc o modalitate de a atrage comunitatea către sport chiar şi în această perioadă extrem de dificilă pentru toată lumea. Este important să rămânem aproape de sport, să-l practicăm în continuare, luând toate măsurile de siguranță pentru sănătatea noastră, de aceea ideea unui astfel de maraton virtual este cu atât mai interesantă, este o provocare în ton cu timpurile pe care le trăim. Felicităm şi susţinem Maratonul Virtual 20.20 care celebrează sportul în condiţii de siguranţă şi promovează sprijinirea unor cauze sociale în beneficiul comunităţilor locale din Oltenia.”, a declarat Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului.

Kilometri de bine într-un loc sigur: Maratonul Virtual 20.20

Pentru iubitorii de alergare și MTB, cu rezerve pline de bunătate și #energiepentrubine, CEZ România le-a pregătit un nou format de eveniment: un nou tip de concurs cu aceeași dorința de a oferi #energipentrubine: Maratonul Virtual 20.20, evenimentul unde puteți alerga, pedala, vă puteți reconecta cu natura și dona taxa de înscriere către una dintre cauzele sociale beneficiare ale ediției MO de anul acesta.

Sumele obținute din taxele de înscriere vor fi și anul acesta dublate de CEZ România și redirecționate către cauzele sociale sprijinite de #MO20.20

Cel mai important beneficiu pe care îl oferă acest maraton virtual este posibilitatea de a alerga și / pedala INDIVIDUAL, pentru același BINE. În plus, concurenții au posibilitatea de a-și invita prietenii să le urmeze exemplul, să se înscrie la una din probele #MO20.20 sau doar să susțină la rândul lor o cauză socială pe website-ul www.galantom.ro.

Evoluția Maratonului Virtual 20.20 poate fi urmărită pe pagina de Facebook pentru a afla în timp real noutăți despre eveniment, sfaturi de pregătire și experiențe din anii anteriori. Pentru mai multe detalii despre înscrieri, taxe de participare, metode de plată sau probe de concurs, accesați www.maratonulolteniei.ro

Ținutul Maratonului Olteniei are și propria sa aplicație mobilă! Toate informațiile utile despre curse și notificări pentru un cetățean informat le veți primi utilizând aplicația care poate fi descărcată din Google play – http://bit.ly/2MD9S2B sau App Store – https://apple.co/2M0FQq4

Previous Post

Psychologies se relansează și publică primul supliment dedicat mișcării

Next Post

2 sporturi relaxante, pentru sănătatea inimii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top