Home Cei mai cool CONCURS. Câștigă cu Adrenallina și GROUPAMA Asigurări bilet la Olimpiada de la Rio 2016!
CONCURS. Câștigă cu Adrenallina și GROUPAMA Asigurări bilet la Olimpiada de la Rio 2016!

CONCURS. Câștigă cu Adrenallina și GROUPAMA Asigurări bilet la Olimpiada de la Rio 2016!

13
Distribuie pe:

Întră în Delegația Virtuală a României la Jocurile Europene de la Baku 2015!

Salut, adrenalitici, avem un concurs special găzduit de Adrenallina! 😀

Care e chestia? Dacă participați, aveți șansa ca la anul să fiți părtași ai celui mai tare eveniment sportiv mondial, Olimpiada de la Rio 2016! 🙂 Nu sună prea rău, nu?

vizual

Deocamdată ne găsim în momentul Jocurile Europene de la Baku, acolo unde delegația României, care ne reprezintă țara în competiția din capitala Azerbaidjanului, este prezentă cu 147 de sportivi – 83 de băieți și 64 de fete, dar și cu oficiali, antrenori sau medici.

Pentru a fi alături de sportivii noștri, GROUPAMA Asigurări a lansat ”Delegația Virtuală a României” – o platformă prin care românii pot fi alături de sportivii care ne reprezintă în competiție.

Cum puteți face și voi asta? Vă înregistrați pe platformă, folosind profilul de Facebook, și de acolo vă alegeți un sportiv român pe care să îl susțineți virtual și sufletește :), urmărindu-i activitatea la Jocurile Europene de la Baku.

Toți cei care se înscriu în platformă și sunt alături de sportivi intră în tragerea la sorți pentru două bilete la Olimpiada de la Rio 2016! Prin activitățile din platformă (share, like) șansele în tragerea la sorți cresc.

Iar dacă îi îndemnați și pe cei din jurul vostru să se înscrie în Delegația Virtuală, atunci vom fi mai mulți cu gândul la ce fac sportivii noștri la Baku.

Dar ca înscrierea în concurs să fie completă, după ce v-ați ales sportivul preferat, vă aștept cu un comentariu la acest post: mai exact, un mesaj de susținere pentru el, la acest post de pe Adrenallina, într-un mod creativ și original – poate fi un mic video cu telefonul, gif-uri animate, comics-uri, fotografii…, ce vreți voi!

După ce ați postat aici acest comentariu, ați intrat oficial în cursa pentru o invitație la evenimentul sportiv planetar Olimpiada de la Rio 2016!

Și asta nu e tot! 😀 Prin mesajul de susținere postat aici, în comment la post, veți intra într-un alt concurs! 😀

Trei dintre cele mai originale metode de susținere vor fi premiate cu vouchere pentru echipament sportiv, de la Decathlon.

 • locul 1: valoare 1.000 lei
 • locul 2: valoare 500 lei
 • locul 3: valoare 300 lei

Nu uitați că primul pas este înscrierea în platforma Delegația Virtuală a României, alegerea sportivului și apoi, pasul 2, comentariul creativ la acest post, în Adrenallina. Hai că nu e greu! 🙂

Sportivii români concurează la 22 de sporturi și discipline sportive: gimnastică aerobică, tir cu arcul, baschet 3×3, badminton, box, kaiac-canoe, ciclism, sărituri în apă, scrimă, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, judo, karate, sambo, tir, înot, taekwondo, triatlon, tenis de masă, volei, polo pe apă și lupte. Aveți de unde alege!

Abia așteptăm comentarii inspirate și creative! 🙂 până vineri, 26 iunie!

Campania se va încheia pe data de 29 iunie 2015, când vor fi trași la sorți câștigătorii celor 2 invitații la Rio, baby! 🙂

GROUPAMA Asigurări este asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român din 2012, iar parteneriatul include până în prezent toate competițiile sportive internaționale care au presupus participarea loturilor COSR.

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Comentarii(13)

 1. In kanoe ne-mbarcam
  Si la Baku innoptam.
  Pe Iuliana incurajam
  Si auru’-l castigam.

  Apoi iar ne imbarcam
  Cu pagaia “inotam”,
  Atlanticu’-l traversam
  Si la Rio debarcam.

  Aur iar vom castiga,
  Imnul il vom asculta
  Si-o bere om savura 🙂

 2. aaa, cred că mai întâi vei primi un premiu la Festivalul Național de Poezie Pagaia de aur! 😀
  multumim, Dragos, si succes!

 3. Sustin pe Raul Ionut Gavris – Polo pe apă la Jocurile Europene de la Baku….sper sa ai mult mai mult noroc decat mine…Raul, macar tu practice un sport la care chiar excelezi….nu ca mine, alerg dupa 3 iepuri … si …

 4. Sustin pe Robert Glință:)

  Prin sport,totul devine posibil.in timpul competitiei psihicul puternic si fizicul isi dau mana pentru a reusi.voi,sunteti mândria noastră. va doresc sa demonstrati întregii lumi ca sportul romanesc creează,dincolo de orice,caractere.mult succes si la cat mai multe medalii!

 5. Tiberiu, eu te sustin,
  cred ca ai un dar divin
  Precum un leu feroce esti
  cand pe ei te napustesti

  Si am incredere in tine
  C-o sa-i impungi rapid si bine

  Si ai grija ca tu la scrima
  Sa fi mai bun ca mine la rima!

  Il sustin pe Dolniceanu Tiberiu la scrima.

 6. Tiberiu,eu te sustin,
  Cred ca ai un dar divin

  Precum un leu feroce esti
  Cand pe ei te napustesti
  Si am incredere in tine
  C-o sa-i impungi rapid si bine

  Si ai grija ca tu la scrima
  Sa fii mai bun ca mine la rima!

  Il sustin pe Dolniceanu Tiberiu care concureaza la scrima.A obtinut multe titluri importante inainte si cred ca acum la Baku isi poate mari palmaresul!

 7. Il sustin pe ciclistul Lars Pria. Lars, daca citesti acest mesaj tine minte urmatoarele cuvinte. Niciodata nu uita, vointa inimi da aripii picioarelor. 🙂 Succes la Baku`. Rupe-le fashul ! 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *