Home Competitii Cozia Mountain Run, concurs de alergare montană

Cozia Mountain Run, concurs de alergare montană

0
Distribuie pe:

Clubul Sportiv Ro Club Maraton invită alergătorii la un nou concurs de alergare, la Călimănești, pe un traseu minunat, în masivul Cozia, înconjurat de culoarele depresionare Țara Loviștei, Poiana și Jiblea-Călimănești.

Competiția este o inițiativă a lui Tudor Butu , maratonist și triatlonist, iar cele două trasee ale concursului sunt Stânișoara – timp limită de parcurgere de 4 ore și Cozia – timp limită de 8 ore.

foto credit Andrei Tanasie

Zona de start/finish este Centrul de informare turistică din Călimănești iar startul se dă la ora 9 dimineața.

Anul acesta, fondurile strânse vor fi donate unui Aşezământ social pentru mame şi copii fără adapost, din localitatea Slobozia, judeţul Giurgiu.

 Mai multe detalii aflați de pe pagina evenimentului http://coziamountainrun.ro/ 

Detalii trasee

Stânișoara: Călimănești (300m) – Mânăstirea Stânișoara (720m) – La Troiță (673m) – Călimănești. Diferență de nivel: aproximativ  400 de metri
Cozia: Călimănești (300m) – Mănăstirea Stânișoara (720m) – Muchia Vlădesei-Durduc – Cabana Cozia (1573m) – Stâna Turneanu – Muchia Roșiei – Mânăstirea Turnu (310m) – La Troiță (673m) – Călimănești. Diferență de nivel: 1.600 de metri

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *