Home Competitii Maratonul Olteniei: anul ăsta e hardcore!
Maratonul Olteniei: anul ăsta e hardcore!

Maratonul Olteniei: anul ăsta e hardcore!

1
Distribuie pe:

VIZUAL

Este marți dar am început ziua cu o veste bună! 😀 S-au deschis înscrierile la Maratonul Oltenieiiiii :D.

Este deja o tradiție pentru mine să ajung la Vâlcea spre final de august, să mă “rup în două“ la ambele curse, și cea de mountainbike și cea de alergare! 🙂 Până acum am alternat gradele de dificultate, într-un an am băgat tura lungă la bike și tura scurtă la alergare și în alt an invers.

A fost greu în ambele situații :D, dar minunat în același timp. Anul ăsta cred ca va fi hardcore total 😀 – o să fac turele lungi și la alergare și la biclă! Trebuie să variem în viață, altfel ne plictisim, dragilor :))).

Deci voi avea:

  • mountainbike – 51 km
  • trail running – 22 km

Din seria “dacă doriți să revedeți“, aveți Jurnalul de cursă de la tura de bike anul trecut, când era să fiu aproape Did Not Finished și m-am intersectat cu niște mafioți prin pustiu ;), și aici e Jurnalul de la running, când am decsoperit eu alergarea de trail prima și prima dată și m-am amorezat iremediabil.

Ne vedem așadar la start la a patra ediție a celui mai important eveniment de mountain bike și trail running din Oltenia, dar pentru asta trebuie să vă înscrieți, aici –  http://www.maratonulolteniei.ro/inscrie-te

Suma strânsa din taxele de participare, completată de CEZ România, va asigura dotarea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea cu echipamente medicale vitale.

Stați aproape de www.maratonulolteniei.ro si paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei si https://www.facebook.com/energiepentrubine pentru update-uri despre competiții!

Și pe Adrenallina.ro pentru că venim acuși cu sfaturi și diverse metode mai mult sau mai puțin ortodoxe de abordare a traseelor, dar sigur eficiente! :))

Distribuie pe:
Roxana Lupu Fondator & editor Adrenallina.ro, Roxana a inceput sa faca sport la 29 de ani, cand a descoperit bicicleta. A invatat sa inoate la 30 de ani si a inceput sa participe la curse de triatlon, finalizand o cursa tip Ironman – 3.8 km inot, 180 km bicicleta, 42 km alergare. Este una dintre primele 10 femei din Romania care a finalizat acest tip de cursa. Ulterior, a devenit campioana nationala la triatlon, amatori, categorie de varsta, atat in circuitul de sosea (2014) cat si in cel offroad (2016) si continua sa caute curse prin care sa isi depaseasca limitele.

Comentarii(1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *