Winter TriChallenge, primul triatlon din calendarul competițional

 Sâmbăta aceasta, pe 3 martie, se întâmplă primul triatlon al anului 2012, organizat de SmartAtletic! Sunt așteptați la Complexul Olimpic de la Izvorani, aflat la 35 de kilometri de București, concurenții care vor participa la concurs individual sau pe echipe. Probele sunt următoarele: alergare – 6 kilometri, bicicletă – 12 kilometri, înot – 500 de metri.

 Acestea se vor desfășura exact în această ordine, startul se va da așadar cu proba de alergare iar finish-ul va fi în bazinul olimpic acoperit din Complexul Olimpic de la Izvorani. Susținătorii concurenților sunt invitați să le urmărească evoluția din tribune, unde există o capacitate de 240 de locuri. Organizatorii recomandă o bicicletă profil MTB pentru proba de bicicletă deoarece traseul este unul offroad. Tranziția de la bicicletă la înot se va realiza cu trecere prin vestiar și duș.

Clasamentul de la finalul competiției se realizează pe categorii de vârstă (feminin & masculin) și open. Premierea se efectuează numai pe clasamentul open: locurile 1-3 de la individual (feminin & masculin) și locurile 1-3 de la ștafeta.

 La ora 11.00 are loc ședința tehnică, în fața bazinului iar la ora 11.30 se dă startul. Astăzi și mâine are loc preluarea kit-urilor de concurs, de la sediul SmartAtletic, strada Hagi Maria Moscu nr. 1, zona Piața Victoriei. Cei care nu reușesc își pot prelua kitul și sâmbătă, odată cu cipul – care se ridică de către toată lumea, pe baza numărului din concurs. Ultimele noutăți cu privire la competiție, harta traseului și alte detalii se găsesc aici: http://www.trichallenge.ro/winter/noutati/

Previous Post

Mihai Baractaru, triatlonist extrem: “Am testat făcând sport că dacă îți dorești cu adevărat ceva, poți reuși!”

Next Post

Lumină de aur, primăvară și adrenalină pe bicicletă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top