Lumină de aur, primăvară și adrenalină pe bicicletă!

Pentru că a venit primăvara 🙂 ne delectăm cu un video pe măsură, marca Aaron la Rocque, un tip foarte tânăr și foarte talentat despre care am mai scris. (http://adrenallina.wordpress.com/2012/01/20/un-video-spectaculos-marca-aaron-larocque/) Aaron La Rocque este specializat în filmări HD și spoturi video în diverse sporturi, în special mountain bike, și la acest moment este unul dintre cei mai căutați specialiști în domeniu, deși nu a absolvit cursuri de specialitate și are doar 24 de ani.

Rideri de renume internațional îi caută compania lui și a camerei sale video iar unul dintre ei este și Strahan Loken (32 de ani), un cunoscut rider canadian.În filmul de mai jos vom înțelege și de ce îl caută toți pe băiatul ăsta 🙂

Project Gold a fost filmat timp de 6 zile, la sfârșitul lui august 2010, în pădurile din paradisiaca insulă Vancouver, din Canada. “Ideea  fost să filmăm doar lumina de aur a apusului. Nu poți filma mai mult de 45 de minute chestia asta, așa că eficiența este cheia. E un concept la care mă gândesc de mult, mă bucur mult că l-am făcut până la urmă”, spunea La Rocque într-un interviu.

Așadar, lumină de aur, primăvară și adrenalină pe bicicletă. Enjoy!

Previous Post

Winter TriChallenge, primul triatlon din calendarul competițional

Next Post

Cum a fost la Winter TriChallenge. Adrenallina, jurnal de cursă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top