Cursă nocturnă de alergare montană și schi la Postăvaru’ Night!

Sâmbăta aceasta, pe 10 martie, se întâmplă la Poiana Brașov o cursă inedită, ajunsă deja la cea de a 6-a ediție: Postăvaru’ Night înseamnă alergare și schi pe timp de noapte, la lumina lanternelor, pe un traseu ce pornește din Poiană și ajunge până pe vârful Postăvaru.

Concurent la proba de schi Postăvaru'Night 2011. fotocredit Postăvaru'Night

 Traseul are o lungime de 4.5 kilometri și o diferență de nivel de 700 de metri. Anul trecut au fost 167 de participanți, din țară și străinătate. Pentru înscriere on line accesați pagina evenimentului www.postavarunight.blogsport.com.

Organizatorii anunță că la Poiana Brașov se găsește acum cel mai vast şi mai modern domeniu schiabil din România, cu pârtii mai lungi, mai late, dotate cu instalaţii noi de transport pe cablu, sistem modern de înzăpezire şi condiţii de securitate maximă.

Postăvaru’ Night este primul din seria competițiilor organizate de CarpathianMan. Urmează Maratonul Piatra Craiului – Salomon, Bike Marathon 3Mountains şi UltraTrail Făgăraș. Mai multe detalii legate de aceste competiții găsiți la www.carpathianman.ro.

Previous Post

Alergătorul extrem Andrei Roșu a intrat oficial în Cartea Recordurilor!

Next Post

Grecul de la concursurile mountain bike din România: “Sunt dependent de ideea de competiție”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top