Peste 2.500 de kilometri alergați pentru cauza Fundației Olimpice Române

Susținătorii Fundației Olimpice Române au alergat peste 2.500 de kilometri la OMV Petrom Bucharest Half Marathon pentru foști sportivi care au nevoie de sprijin. Echipa Campionilor a reunit 215 alergători înscriși pentru cauza Fundației Olimpice Române, cărora li s-au alăturat alți 100 de participanți, deciși să parcurgă fiecare kilometru din cursă pentru a le fi alături sportivilor.

Echipa-Campionilor2

Fundația Olimpică Română a beneficiat și de sprijinul și participarea mai multor sportive de performanță. Printre acestea s-au numărat: Monica Roșu, Corina Ungureanu, Viorica Susanu, Sandra Izbașa, Doina Melinte, Liliana Gafencu, precum și Andreea Răducan, președintele Fundației Olimpice Române.

Andreea Chelaru și George Baltă, doi dintre beneficiarii Fundației Olimpice Române, s-au alăturat echipei aflate în Piața Constituției pe 17 mai. Cei doi s-au putut bucura de susținerea alergătorilor, iar George a concurat și el la proba de semimaraton pentru fotolii rulante, parcurgând 21 de km in 1h 51 minute.

M-am bucurat să descopăr, duminică, o echipă atât de mare și frumoasă de susținători care au ales să parcurgă acei kilometri pentru mine, pentru George, precum și pentru alți foști sportivi care au nevoie de sprijin. Le mulțumesc! Experiența mi-a dat încredere și îmi doresc ca în viitor să mă pot alătura și eu echipei pe traseul de concurs. Vreau să particip, așa cum a facut-o și George la proba de fotolii rulante”, a declarat Andreea Chelaru, prezentă la eveniment alături de echipa Fundației Olimpice Române.

Distanța parcursă de susținătorii Fundației Olimpice Române a avut o însemnătate aparte, întrucât URSUS Cooler, sponsorul oficial al echipei, a donat suma de 5.000 de Euro în beneficiul acelor sportivi aflați în situații dificile de viață.

Ne bucurăm că echipa FOR a strâns atât de mulți susținători și suntem mândri că angajații Ursus Breweries au fost printre alergători, susținând cauza foștilor sportivi români. Performanța Echipei Campionilor de la Semimaratonul Internațional București este o dovadă a faptului că o cursă nu este imposibil de finalizat și vrem să felicităm toți membrii echipei pentru voința și ambiția lor de a alerga atât de mulți kilometri pentru foștii sportivi”, a declarat Mihai Bârsan, Vice-Președinte Marketing Ursus Breweries.

Echipa-Campionilor

Partenerii care au susținut echipa Fundației Olimpice Române, alergând pentru cauza foștilor sportivi sau prin donații au fost:  Lugera & Makler România, Calif, Brenntag, Superbet România, Decimas, ȚiriacAuto, Event Stuff Central Europe – România, Izvorul Minunilor și Ro Club Maraton prin Victor Vlad.

Inițiativa Fundației Olimpice Române a fost comunicată cu sprijinul partenerilor media: Sport Total FM, Adrenallina, Radio România Actualități, CSRmedia, precum și prin implicarea jurnaliștilor și bloggerilor care au ales să susțină echipa FOR.

***Fundația Olimpică Română este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care susține dezvoltarea tinerilor sportivi, promovează sportul și principiile unei vieți sănătoase și oferă sprijin sportivilor români aflați în situații deosebite de viață.  Spiritul și valorile olimpice reprezintă fundamentul Fundației Olimpice Române. Principalele valori care ghidează fundația, atât în proiectele desfășurate, cât și prin partenerii cu care colaborează sunt respectul, excelența și prietenia.

Previous Post

CONCURS: 2 invitații gratuite la Maratonul Internaţional Braşov!

Next Post

Spectacol la Călătorie între Cer şi Pământ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top