Provocarea URBATLON 2015: 8 probe sportive

Arena Națională din București deschide porțile tuturor iubitorilor de mișcare pe 20 iunie pentru cea de a II-a ediție a URBATLON, o manifestare sportivă unică în România, dedicată mișcării, energiei pozitive, relaxării și bucuriei de a fi alături de oameni.

Poza start URBATLON

Evenimentul URBATLON 2015 vine în acest an cu o nouă provocare pentru sportivii amatori, aceea de a trece linia de finish a unei curse distractive de alergare cu cel puțin 8 probe sportive, care le va solicita atât corpul, cât și mintea. Agili dar și abili în același timp, toți vor fi declarați la final campionii celei de-a doua ediții a URBATLON.

Participantii trebuie sa fie gata să parcurga un traseu de 5 kilometri presărat cu obstacole diverse, printre care Warm-up check-in by eJobs, Labirintul by DPD, Power tunnel by World Class, Asaltul Arenei by MPG, Blocaj în trafic by Kiss FM, dar și o probă surpriză, Happy Moves by Coca-Cola, la final.

Provocarea la miscare include porțiuni de alergare, slalom cu viraje strânse, sărituri, un blocaj în trafic și parcurgerea unui labirint, urmate de câteva probe de fitness. Odată depășite aceste prime obstacole, concurenții sunt așteptați la proba de cățărare și de demonstrare a agilității fizice, pregătindu-i pentru a înfrunta scările Arenei Naționale. Cursa va continua cu alte sesiuni de testare fizică, iar cei care au făcut armata își vor aduce aminte imediat de câteva exerciții, însă rapiditatea cu care se vor strecura și vor trece prin toate aceste probe de foc îi va ajuta să se îndrepte victorioși spre zona de Finish.

O alta noutate în acest an este coborârea pragului de vârstă de la 18 la 12 ani pentru concurenți, astfel încât atât adolescenții, dar și juniorii să se poată bucura de toată distracția oferită de această cursă urbană, alături de familie, prieteni și colegi, în condițiile prevăzute în regulament pentru fiecare categorie de vârsta. Pe tot parcursul traseului vor fi membri ai echipei de organizare și voluntari, care vor da indicații și vor ajuta concurenții să depășească obstacolele. Unul dintre aspectele principale ale acestei competiții este încurajarea corectitudinii și a spiritului de echipă, astfel încât toată lumea să se simtă bine pe durata întregii experiențe, să aibă satisfacția finalizării unei curse frumoase și să primească medalia de finisher.

Banner URBATLON 2015_300X100_Adrenallina

Invitația pentru URBATLON 2015 este deschisă oricărui iubitor de mișcare și distracție, iar înscrierile se fac online pe pagina oficială a evenimentului: www.urbatlon.ro. Tot pe website veți găsi informații despre traseu, probe, regulamentul de concurs, taxa, pachetul de participare, premiile oferite câștigătorilor, susținătorii URBATLON, dar și sfaturi legate de antrenament.

Detalii suplimentare se regăsesc și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Susțin spiritul sportiv și ne ajută să comunicăm în permanență și să vă informăm KISS FM, radioul oficial al URBATLON 2015, alături de partenerii media oficiali Sportnews.ro si eJobs – campionul în recrutarea online, împreună cu Inga Media și revista Plafar, în calitate de parteneri media principali, precum sș partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, revista Business Days, TV City, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Biciclistul, SportPici, Sportivity, Liberi in Miscare, Orasulm.eu, Greenadventure.ro, 6pack.ro, 4run.ro, Doctor.info.ro si Superfit, Adrenallina.ro și bloggerii Gabriel Solomon și Florin Chindea. In sprijinul evenimentului vin Ro Club Maraton si Asociatia Traiesc Sanatos.

Previous Post

Start inscrieri pentru mountainbike la TOPOLOVENI Summer Tour!

Next Post

Dragos Ciobanu: Ziua în care am ajuns pe pista de atletism mi-a schimbat viața!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top