Start inscrieri pentru mountainbike la TOPOLOVENI Summer Tour!

Începând din 2015 județul Argeș crește ca importanță în calendarul Riders Club, de acum cu două maratoane de mountainbike pe parcursul unui an. Noul eveniment poartă denumirea de TOPOLOVENI Summer Tour și este programat pe 28 iunie.

banner

Competiția îi cheamă la aventură pe toți riderii dornici de trasee atractive, cu noi provocări. Sunt așteptați atât cei mari, mai experimentați sau aflați la început, cât și cei mici, pentru a descoperi frumusețea acestor noi trasee și a-și demonstra pasiunea pentru ciclism.

Înscrierile sunt deschise și se pot face direct pe pagina dedicată competiției. Taxa de participare este 75 de lei, urmând să crească progresiv până va ajunge la 95 de lei, pentru înscrierile online realizate în ultimele trei zile, până pe 24 iunie.

4 Pedale_5

Fie că optați pentru tura scurtă, de 21 km, destinată începătorilor și copiilor, fie că alergați pe cea Standard, de 39 de km, veți avea parte de o experiență de neuitat! Pe noul traseu conceput de Răzvan Jugănaru în zona orașului Topoloveni veți avea ocazia să descoperiți noi priveliști pitorești și să pedalați pe zeci de poteci sălbatice, gata să fie descoperite.

Previous Post

Spectacol la Călătorie între Cer şi Pământ

Next Post

Provocarea URBATLON 2015: 8 probe sportive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top