XC Race Sărata Monteoru – start înscrieri

Asociaţia XC Riders invită la aventură montană pe două roţi şi adrenalină toţi pasionaţii de competiţii sportive, pe data de 21 iunie 2015, la cea de-a doua ediţie a maratonului de Mountain-Bike “XC Race – Sărata Monteoru”.

Competiţia are startul în staţiunea balneară Sărata Monteoru, la aproximativ 100 de km de Bucureşti, pe dealurile împădurite ale Subcarpaţilor de Curbură din judeţul Buzău.

xcrace5

Organizatorii propun două trasee, potrivite atât pentru cicliştii cu un nivel avansat de aptitudini, cât şi pentru cei amatori care vor avea posibilitatea să descopere un cadru natural de vis, cu păduri întinse şi liniştite. Pentru cei mai experimentaţi a fost pregătit traseul de Maraton cu o distanţă de 65 km şi 1800 m diferenţă de nivel, care va pune la încercare pregătirea fizică şi tehnică a concurenţilor, iar pentru cicliştii de nivel începător sau mediu a fost gândit traseul de Semimaraton cu o distanţă de 30 km şi 800m diferenţă de nivel.  Din dorinţa de a oferi posibilitatea parcurgerii traseului în orice condiţii meteo, organizatorii au căutat rute noi care ocolesc zonele de exploatare forestieră, îmbunătăţind traseul de la ediţia precedentă.

10302101_760563070630916_477520024881561215_nÎnscrierea participanţilor la concurs se face online, pe www.xcriders.ro, până pe 14 iunie 2015. Pentru mai multe informaţii accesați site-ul www.xcriders.ro sau pagina de Facebook a evenimentului.
Competiţia este organizată de Asociaţia XC Riders şi se bucură de sprijinul partenerilor oficiali Skoda şi Direcţia Judeţeană Pentru Sport şi Tineret Buzău, şi a sponsorilor: Alascom, Bergenbier, Multiprod Service, Multiprod Energo, Sistem Euroteh, Sara, Trident Service, Sloop, Euro Print şi Le Big.

Previous Post

Vlad Tănase: Ce îmi oferă sportul de anduranță nu am găsit nicăieri altundeva

Next Post

Testez – Înapoi la sport, cu ceasul de înot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top