Adrenallina te trimite la Maratonul Olteniei!

Pentru cine nu și-a bifat în calendar o cursă în weekendul 29-30 august, avem noi o propunere! Maratonul Olteniei, competiție la dublu, de mountainbike și alergare, la Râmnicu Vâlcea!

Adrenallina pune la bătaie o invitație gratuită la competiție, la una dintre cele două probe de trail running: cea de semimaraton, de 21,1km – diferență de nivel în urcare 900 de metri, sau cea de cros, de 10km – diferență nivel în urcare, 420 metri.

flyer fata cauza (1)

Ce trebuie să faceți ca să fiți declarat fericitul câștigător și să ne vedem la start, săptămâna viitoare? J

Păi, următoarele:

  • să comentați la această sintagmă: De ce trail running? 🙂
  • să dați like la pagina de Facebook Maratonul Olteniei și like la Adrenallina (asta dacă nu ați dat deja, ok? Că altfel se transformă în Unlike :D)

Cel mai fain răspuns primește invitația – redacția Adrenallina alege câștigătorul!

Ce să vă mai spunem? Că până duminică așteptăm răspunsurile voastre mai jos, în comentariu, aici, la această știre, pe site la Adrenallina.

Startul probelor de trail running va fi dat din parcul Zăvoi, din Râmnicu Vâlcea, aici sunt premiile câștigătorilor și trebuie să menționăm că pentru a fi eligibili participanții trebuie să respecte regulamentul de concurs de pe site-ul Maratonul Olteniei, adică, mai exact:

Se poate înscrie în competitie orice persoană care a împlinit 18 ani. Pot participa și copii care nu au împlinit 18 ani, cu acordul scris și însoțiți de un părinte sau tutore legal.

Așadar, start concurs!

De ce trail running? 🙂

Previous Post

Triathlon Challenge Mamaia este Cupă Europeană Premium!

Next Post

Sfaturi pentru ținuta business pe bicicletă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top