Retezat Trail Race, prima ediție a unui nou concurs de alergare montană!

 26 de kilometri cu o diferență de nivel de 2.300 de metri, acesta este traseul propus de Retezat Trail Race, pe 16 iunie, în Hunedoara, orașul Uricani, Complexul Turistic Cheile Butii.

Retezat Trail Race

Asociația Sport la orice vârstă, organizatorul competiției, anunță un program simpatic: vineri, 15 iunie e pasta party și ședința tehnică, plus validarea înscrierilor și ridicarea kit-ului de participare, sâmbătă e startul la ora 9 dimineața, pe seara vine altă petrecere pasta party – pentru cine nu cunoaște conceptul, asta e un fel de îngrășare a porcului în ajun, cu carbohidrați, o reuniune veselă, în cadrul căreia se vorbește în general despre competiția de a doua zi, competiții în general, sport și alte competiții :).

Instantanee de la tura de recunoaștere

Tot sâmbătă va fi și premierea, la pachet cu un foc de tabără, iar duminică organizatorii s-au gândit și la o ușoară tură de refacere, în zona casei de vânătoare Campusel. Până la relaxare, aveți de alergat ceva. Cursa montana are două urcări importante, una până pe vârful Piule, la 1.200 metri diferență de nivel, urmată de o a doua pe vârful Custura, la 900 metri diferență de nivel. Există și două porțiuni de coborâre, una mai abruptă și scurtă, de 500 metri diferență de nivel, din șaua Scorota până la cabana Buta, iar cea de-a doua de 1.400 metri diferență de nivel, mai lungă și mai puțin domoală.

Mai multe informații găsiți pe http: http://www.retezattrailrace.ro/sau pe pagina de Facebook a concursului, Retezat Trail Race.

Previous Post

Comana Bike Fest, Raport de cursă

Next Post

Jurnal de înot. Ultimele pregătiri înainte de Triatlonul Fără Asfalt de sâmbătă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top