Alpinista Crina Coco Popescu ne invită la Cheile Râșnoavei Adventure!

 Clubul Montan Altitudine și alpinista Crina Coco Popescu aduc anul acesta o nouă provocare în peisajul concursurilor sportive pentru amatori: este vorba despre Cheile Râșnoavei Adventure. Un concurs individual de 2 zile, în weekendul 28 și 29 iulie, cu probe de competiție foarte interesante: mountain bike, semimaraton/maraton montan, duatlon.

 Traseele sunt în circuit, încep și se termină în zona de acces în Cheile Râșnoavei și se compun din drumuri forestiere principale și de acces, trasee turistice, trecând prin zone ce ofera panorame deosebite asupra Postăvarului – Vanga Mare, abruptul sudic al Postavărului, Bucegi – versantul nordic, cu Bucșoiu și Padina Crucii.

Accesul în Cheile Râșnoavei se face din Drumul Național 73A Predeal – Râșnov, pe un drum carosabil, care se ramifică din dreptul Cabanei Cheia spre est: Predeal- Cheile Râșnoavei 20 de kilometri.

 Iată probele: 28 iulie Mountain bike maraton – 57 de kilometri Duatlon individual -18 kilometri de bicicletă plus 21de kilometri alergare Cursa mountain bike – 18 kilometri 29 iulie Maraton de alergare montană – 42,195 kilometri Semimaraton de alergare montană – 21kilometri

Instantanee de pe traseu:

 Fiecare competiție premiază primele trei locuri la feminin și masculin, și primele trei locuri pe următoarele categorii de vârstă:

<21 ani

21 – 30 ani

 31 – 44 ani

>si= 45 ani.

Există un fond de premiere foarte generos, și acesta se ridică la 41 200 de lei.

Înscrierea se face on-line, plata taxei prin Pay Pal sau prin transfer bancar. Mai multe detalii despre competiție se găsesc la http://www.cheilerasnoaveiadventure.blogspot.com/

Previous Post

Se apropie Gârboavele XC 2012, concurs de mountain bike la Galați!

Next Post

Smart Atletic aduce premiere: triatlon pentru companii, maraton de mountain bike în pădurea Cernica, maraton de înot de 5 kilometri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top