Smart Atletic aduce premiere: triatlon pentru companii, maraton de mountain bike în pădurea Cernica, maraton de înot de 5 kilometri!

Adrenallina transmite de la primul Cantonament al bloggerilor din România, organizat și susținut de Clubul Sportiv Smart Atletic și de platforma www.Pasiunea.Eu – prima rețea social tematică ce are ca temă pasiunile.

Astăzi, în cadrul sesiunii de dezbateri și prezentări, Smart Atletic a devoalat calendarul de evenimente sportive pe care îl are  în plan pentru anul acesta. Unul s-a întâmplat deja, este vorba despre triatlonul Winter TriChallenge, de la Isvorani, la care a participat și echipa Adrenallina, la ștafetă (povestea cursei aici).

Vlad Stoica, Smart Atletic

 Iată noutățile marca Smart Atletic din calendarul competițional de anul acesta:

Un triatlon pentru companii – Company TriChallenge, ce se va întâmpla pe 19 mai: 350 de metri de înot, 16 kilometri de biciletă și 5 kilometri de alergare.

O Cupă de fotbal, Footbal Cup 2012, pe 1 iulie, unde vor participa 16 echipe din industria auto, o echipă de jurnaliști și una de bloggeri.

Cel mai mare festival sportiv din București, organizat în Parcul Copiilor  – Mișcarea face bine, pe 23 iulie

Aqua Challenge, un marathon de înot ce va cuprinde o probă de înot de 5 kilometri, pentru cei mai temerari dintre înotători, și una de 1 kilometru jumătate,  care se va petrece pe 4 august, în Marea Neagră, la Mamaia.

Pe 25 august ne așteaptă Triatlon Challenge, care se mută la București (până acum era la mare, la Mamaia): 1 kilometru jumătate de înot (în lacul Herăstrău), 40 de kilometri de bicicletă (traseu Arc de Triumf, Aviatorilor, Victoriei), alergare. Pentru cei care participă la proba de sprint, distanțele se înjumătățesc.

Maraton de mountain bike pe 22 septembrie  în pădurea Cernica, Cernica MTB Challenge , cu probe accesibile și adaptate pentru toată lumea – elite, amatori, copii, familie.

Smart Atletic este și în comitetul de organizare a Bucharest International Half Marathon, alături de organizatorul principal, Bucharest Running Club și Federația Română de Atletism. O cursă de alergare de semimaraton, de 21 de kilometri, care se întâmplă pe 3 iunie anul acesta, pe traseul Maratonului International Bucuresti de anul trecut. (piața Alba Iulia)

Pe listă este și Maratonul International București, ajuns acum la cea de a 5-a ediție – 7 octombrie 2012, și organizat de Bucharest Running Club și Federația Română de Atletism.

 

Previous Post

Alpinista Crina Coco Popescu ne invită la Cheile Râșnoavei Adventure!

Next Post

S-a dat startul la înscrierile pentru concursul Prima Evadare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top